Laboratorij Latebra
Prijem pacijenata7:00h - 18:00h (PON-PET)8:00h - 12:00h (SUB)
10.04. NE RADIMO7:00h - 19:00h (PON-PET)8:00h - 13:00h (SUB)

O nama

Recepcija Laboratorija LATEBRA

Poštovani posjetitelji, dobrodošli na stranice Ustanove za zdravstvenu skrb Latebra. Laboratorij je površine 110 m2, nalazi se u Sesvetama, u sklopu objekta gdje je i Hrvatska poštanska banka.. U našem prostoru dočekat će Vas ljubazno i stručno osoblje koje Vam jamči diskreciju i brzinu.

Ustanovu za zdravstvenu skrb Latebra je specijalistički medicinsko – biokemijski i mikrobiološki laboratorij. Ista ispunjava uvjete glede prostora, radnika i medicinsko – tehničke opreme za obavljanje djelatnosti medicinsko – biokemijskog laboratorija sukladno odredbama Pravilnika o minimalnim uvjetima glede prostora, radnika i medicinsko – tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti (NN 61/2011).

U programu rada Ustanova Latebra ima veliki broj laboratorijskih pretraga iz područja opće i specijalističke biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije te analitičke toksikologije. Svi aparati u laboratoriju su novi te renomiranih proizvođača Roche (imunokemija i biokemija) i Sysmex (koagulacija i hematologija).

Uređaji koje koristi Laboratorij LATEBRA

Laboratorij Latebra se nalazi na istočnom dijelu grada Zagreba. U samom je centru Sesveta, u neposrednoj blizini Doma zdravlja Zagreb-Istok i Željezničkog kolodvora . Vožnja vlakom iz Zagreba traje 15 min. (vlakovi u smjeru Sesveta voze svakih 15 – 20 min). Javnim prijevozom možete doći i svim gradskim autobusnim linijama koje voze u smjeru Sesveta. Za naše pacijente također imamo osiguran parking pored laboratorija.

Većina nalaza je gotova isti dan, te ih na Vaš zahtjev šaljemo mailom (ili poštom) ili možete doći po isprintani primjerak. Svoj dolazak u laboratorij ne morate najaviti unaprijed. Kvaliteta laboratorija redovito se prati unutarnjim i vanjskim kontrolama kvalitete.

Naša stranicama Vam daje uvid u vrstu pretraga koje možete obaviti kod nas, upute tj. pripreme za pojedine laboratorijske pretrage te razne pogodnosti za Vas.

Uređaji koje koristi Laboratorij LATEBRA

Pretrage

Detalje o svakoj pretrazi možete pronaći na stranici pretrage.

Pretrage
Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima