Laboratorij Latebra
Prijem pacijenata7:00h - 18:00h (PON-PET)8:00h - 12:00h (SUB)
Podizanje nalaza7:00h - 19:00h (PON-PET)8:00h - 13:00h (SUB)

Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti i sigurnosti osobnih podataka

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra poštuje Vašu privatnost te poduzima sve mjere kako bi na najbolji mogući način zaštitila Vaše osobne podatke.
Zaštita, prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka od strane Ustanove za zdravstvenu skrb Latebra je unaprijeđeno uvjetima postavljenim od strane Europske komisije za provedbu GDPR-a (General Data Protection Regulation).

Izjava o zaštiti, prikupljanju i obradi osobnih podataka

Osobni podaci podrazumijevaju svaku informaciju vezanu za Vas koja Vas može direktno ili indirektno identificirati.

Obrada osobnih podataka označava svaki postupak koji se vrši na osnovu Vaših osobnih podataka, uključujući prikupljanje, snimanje, organiziranje, čuvanje, prilagođavanje ili mijenjanje, pretraživanje, konzultiranje, upotrebu, na bilo koji način stavljanje na raspolaganje, blokiranje, brisanje ili uništenje (tj. bilo koja aktivnost koju Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra provodi, a uključuje osobne informacije koje nam šaljete).

Zaštita privatnosti opisuje kako Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra postupa s Vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internetske stranice i na prodajnom mjestu. Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, adresa elektronske pošte i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a koji su potrebni Ustanovi za zdravstvenu skrb Latebra za pružanje usluge.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (ime domene, vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće dijeliti, objavljivati, davati niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećoj strani bez Vaše prethodne suglasnosti.

Djelatnici Ustanove za zdravstvenu skrb Latebra koji imaju pristup Vašim osobnim podacima moraju se pridržavati pravila Izjave o privatnosti, a svi poslovni partneri koji imaju pristup Vašim osobnim podacima potpisali su ugovor o zaštiti podataka, kako bismo bili sigurni da će te informacije i dalje biti sigurne.

Svrha korištenja osobnih podataka

Vaši osobni podaci koristit će se isključivo u svrhu našeg poslovanja, kao i za upravljanje, podršku i dobivanje povratnih informacija o pruženoj usluzi te kako bi se spriječilo narušavanje sigurnosti, zakona ili uvjeta iz Ugovora.

Dijeljenje Vaših osobnih podataka

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra nikada neće dijeliti Vaše osobne podatke s poslovnim suradnicima koji ih namjeravaju koristiti u marketinške svrhe, osim ako nam za to niste dali dopuštenje.

Vaše je pravo da bilo kada možete zatražiti prestanak kontaktiranja putem elektroničke pošte u marketinške svrhe i također imate pravo zatražiti brisanje osobnih informacija iz naših sustava.

Vaše osobne podatke možemo proslijediti državnim tijelima i agencijama za provedbu zakona u sljedećim situacijama:

  1. dužni smo to učiniti po zahtjevima bilo kojeg primjenjivog zakona;
  2. ako je takva radnja neophodna za odvijanje pravnog procesa;
  3. prilikom odgovora na sve pravne zahtjeve ili radnje;
  4. ukoliko je to u skladu s pravnim zahtjevima ili radnjama, ili u cilju zaštite prava Ustanove za zdravstvenu skrb Latebra te svojih klijenata i javnosti.

“Kolačići” (tehnologija praćenja)

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra koristi tehnologiju praćenja (“Kolačići”) za prikupljanje osobnih podataka kao što su vrsta preglednika i operativnog sustava, pripadajuća stranica, put preko stranice, domena ISP i slično, u svrhu razumijevanja korištenja internetske stranice od strane korisnika. Kolačići nam pomažu u prilagođavanju ove internetske stranice Vašim osobnim potrebama. Ovaj tip informacija dobivenih putem Kolačića neće biti proslijeđen izvan našeg poslovanja ili trećim stranama niti će se koristiti za nepredviđene komunikacije. Kolačići smješteni na vašem računalu ne sadrže vaše ime, nego IP adresu. Nakon što je korisnik prekinuo rad na poslužitelju, informacije sadržane u Kolačićima više nisu dostupne.

Da bismo Vam olakšali odabir pri ulasku na našu internetsku stranicu, pojaviti će Vam se prozor gdje možete prihvatiti ili odbiti kolačiće, uz gore navedene smanjene funkcionalnosti ako ne želite koristiti iste. Kolačići se neće spremati dok ne date suglasnost za iste. Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućim postavkama u softveru Vašeg preglednika, ali Vam napominjemo da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti ove internetske stranice u punom opsegu.

Pohrana Vaših osobnih podataka

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra može čuvati Vaše osobne podatke, koje ste nam poslali putem ove internetske stranice, u svojim bazama podataka. Vaši osobni podaci čuvat će se samo onoliko dugo koliko je neophodno da se odgovori na pitanja ili riješi probleme, osigura bolje i nove usluge, a u skladu sa zakonskim odredbama, prema važećem zakonu. To znači da možemo zadržati Vaše osobne informacije nakon što prestanete koristiti naše usluge ili prekinete s korištenjem ove internetske stranice. Nakon tog perioda, Vaše osobne informacije će biti izbrisane iz svih sistema u okviru Ustanove za zdravstvenu skrb Latebra.

Podsjećamo Vas da imate pravo na brisanje Vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku.

Promjena uvjeta politike privatnosti

Zadržavamo pravo izmjena i ispravaka ove obavijesti.
Molimo Vas da pristupite ovoj internetskoj stranici s vremena na vrijeme, kako biste imali pregled novih informacija.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem:

Koristimo kolačiće

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate našu upotrebu kolačića. Ovdje možete saznati više o tome kako ih koristimo.

Više o kolačićima